"setiap yang berlaku pasti ada hikmahnya"

nufnang

30 May 2013

Adam n Adelia




Now Adam dah masuk 4 bulan.
Ok serius lasak giler asyik duk pusing kan badan je..
Penat ok nak btul kan dia,sampai nak masak 
tak senang hati,harapkan kakak nak tolong 
tengok memang tak lah kan,
my husband as usual balik lambat utk kerja 
lebih masa (cari duit tmpung keluarga kecil ku).
And everytime bila dah pusing and penat confirm 
nangis macam kena gigit.
Maybe next month dia dah pandai merangkak,
so sama-sama lah kita tunggu.
*bila dah pandai merangkak semua benda pon kena simpan





Kakak now tgh sakit mata.
Dah 3 hari matanya mcm bengkak dan dipenuhi
tahi mata.
Lucky mata tak merah,
takut plak kalau alergik dia dulu dtg balik..
Perangai makin nakal tpi banyak jugak benda dia dah 
explore sekarang seem like dah boleh mintak tolong
membantu kerja-kerja di rumah.
I love both of u especially u ayah!
Bila nak dating ni??




1 comment:

mama ila said...

akak sakit mata yer..mmg skang musim budak sakitkan..anak ila pun demam n ulser kat mulut..asyik menangis jer... semoga cepat sembuh yer... adik dah nak merangkak yer...